Salonregels

SALONREGELS

Wanneer u een afspraak maakt bij Désirable, gaat u automatisch akkoord met deze regels.

Deze regels zijn van toepassing in het salon:

 •  Bij hinder graag verwittigen 24u voor uw afspraak, zoniet zijn wij genoodzaakt de ‘no-show’ regels toe te passen voor de gereserveerde tijd op onze agenda.

  Uitzondering : eventuele gevallen van overmacht (ongeval, sterfgeval,..) worden beschouwd als uitzondering op de betaling van deze vergoeding.

 •  Wij vragen om het uur van uw afspraak te respecteren en niet te laat te komen. Dit om te vermijden dat we in tijdsnood komen met onze agenda. Gaat u toch later zijn, gelieve me dan te verwittigen. Indien u later bent, ben ik genoodzaakt uw behandeling in te korten, dit uit respect voor de volgende klant.

  Wanneer er niet meer voldoende tijd rest om de behandeling tot een kwalitatief einde te brengen (vanaf 15min. te laat) ben ik genoodzaakt de behandeling te verplaatsen naar een ander tijdstip.

 • Gebruik van uw GSM tijdens de behandeling is niet toegestaan .

 • Wij verzoeken aan onze klanten om geen gezelschap mee te nemen naar het instituut (volwassenen, kinderen of dieren). Wij beschikken over een beperkte ruimte en willen een optimale service tijdens onze behandelingen bieden.

 • Het maken, annuleren of verplaatsen van een afspraak is enkel telefonisch mogelijk op het nummer 0476 42 93 14.

NO SHOW REGELS

 Klanten die een afspraak

 • zonder 24h op voorhand te verwittigen – niét nakomen, zullen vanaf heden een soort schadevergoeding aangerekend worden voor de gereserveerde tijd op mijn agenda.

Hieronder leg ik het even kort uit :

STEL 

Je hebt een afspraak gemaakt voor jouw gelnagels maar je bent die – om eender welke reden – vergeten òf je kan deze niet nakomen,  dan zal je bij je volgende afspraak de keuze hebben om 

OFWEL : 

 • 50% van het bedrag van de geboekte behandeling bij te betalen bij het afrekenen

  (bijvoorbeeld: je had een afspraak voor gelnagels t.w.v. €42,- ;  dan zal er bij je volgende afspraak €21,- aangerekend worden)

OFWEL :

 • het totale bedrag van de geboekte afspraak om te zetten in aankoop van producten

  (bijvoorbeeld: je had een afspraak voor een suikerontharing t.w.v. €30,- , dan krijg je de mogelijkheid om in plaats van de schadevergoeding te betalen; voor minimum €30,- producten aan te kopen)